Guanaco | Lamaen fra bjergene i Sydamerika
« Tilbage

Guanaco

Videnskabeligt navn: Lama guanicoe

Underarter: 4 meget sparsomt beskrevede underarter. Gennem ca. 1000 år er guanaco’en domesticeret og samtlige dele af dyret bruges: kød, uld og mælk.

Udbredelse: Centrale Peru, Chile og Argentina indtil Patagonien.

Levested: Højtbeliggende Pampas, Halvørken områder op til 5.000 meters højde.

Beskrivelse: Lama med en kropsvægt på 120 Kg, en skulderhøjde indtil 1,15 cm og en kropslængde uden hale (30 cm) på 1,80 Metern. Pelsen er rødbrun, bryst, ryg og flanker er lysere til hvide.

Jagtmetoder: Totalfredet i Chile, Peru og Argentina. Washingtonkonventionens liste II

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser