Western Hartebeest | Læs alt om jagten her
« Tilbage

Hartebeest, Western

Videnskabeligt navn: Alcelaphus b major

Underarter: Er selv en underart af Alcelaphus buselaphus

Udbredelse: Chad, C.A.R, Cameroun, Nigeria, Elfenbenskysten, Burkina Faso, Benin, Senegal.

Levested: Åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Mellemstor antilope, der vejer ca. 170 kg og måler 120 - 140 cm over skuldrene. Skindfarven er lys gråbrun. Hornene der er kraftige med dybe tværgående riller starter med at antage lyrefacon. Øverst i lyren bøjer hornene vinkelret bagud langs ryggen hvilket giver dem et meget specielt udseende (krumningerne på hornene er knap så markante som hos Red Hartebeest.

Jagtmetode: Pürsch eller sporjagt med trackere.

Jagtbar i: Cameroun, Benin, Burkina Faso, C.A.R og Chad.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser