Jagt på skovhøne finder sted i Skotland | Mere info her
« Tilbage

Hjerpe/Skovhøne/Forest hen

Videnskabeligt navn: Tetrastes bonasia

Underarter: N/A

Udbredelse: Fra Centraleurope på tværs af hele det nordlige Eurasia til det nordlige Japan.

Levested: Nåle- og blandet skov

Beskrivelse: Relativt lille medlem af hønsefamilien. Den voksne han er grå på oversiden, med orange kam, sorte og brune vinger. Sort, hvidkantet hals. Hvidplettet på undersiden. Kvinde mangler den sorte farve. Bliver 35-37 cm i højden.

Jagtmetode: Pürsch med hunde.

Jagtbar i: Norge, Sverige, Rusland

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser