Den "gøende" hjort | Læs om den indiske muntjak her
« Tilbage

Indisk Muntjak

Videnskabeligt navn: Muntiacus muntjak

Underarter: 2 Underarter: 1. Muntiacus m. muntjak: Nordvestpakistan, Nepal, Java, Sumatra, Borneo, Malaysia, 2. Muntiacus m. vaginalis: Indien, Sri Lanka, Burma, Yunnan (Kina), Vietnam, Thailand, Laos, Kambodia.

Levested: Tætte skovområder med god undervækst.

Beskrivelse: Denne muntjac har en kropsvægt på ca. 30 kg, hvor kroppens længde uden hale(18 cm) er på ca. 100 cm og en skulderhøjde på op til 60 cm. Er kendetegnet på sorte partier i hovedet, samt på de nederste dele af benene. Farven er gråbrun til rødbrun. Muntjac bliver ofte kaldet „Barking Deer“ da de udstøder gøende lyde.

Jagtmetode: Anstand og drivjagt med hunde.

Jagtbar i: I enkelte regioner i udbredelsesområdet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser