Få din information om den asiatiske isbjørn her
« Tilbage

Isbjørn (Asien)

Videnskabeligt navn: Ursus maritimus

Underarter: ingen

Udbredelse: Hele polarområdet på hele den nordlige halvkugle, samt i drivisområder. Kurilerne Nordlige Kamchatka, sydligt til Aleuterne, samtlige russiske arktiske kyster Kola-Halvøen, Novaja-Semlja.

Levested: Drivis, nøgne kyster og øer.

Beskrivelse: Kropsvægt op til 720 Kg, Skulderhøjde indtil 1,60 meter, længde indtil 2,50 meter, Pelsfarve, hvid til hvidgul, sort snudeparti.

Jagtmetoder: Pürschjagt, fra båd, med hunde, ved lokkemad.

Jagtbar i: For tiden kun legal jagt på skadevoldende blørne. Washingtonkonventionens liste II:

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser