Nordamerikansk isbjørn | Læs om muligheden for jagt her
« Tilbage

Isbjørn (Nordamerika)

Videnskabeligt navn: Ursus maritimus

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Ved Polarcirklen i området ved drivisbæltet på hele den nordlige halvkugle. Newfoundland i Nord- amerika, Labrador, sydlige Hudson-Bay, Canadas arktiske kyster, Alaska og sydpå indtil Aleuter- ne.

Levested: Drivis, bare klippekyster og ø’er.

Beskrivelse: Vægt indtil 720 kg, Skulderhøjde indtil 1,60 meter, kropslængde indtil 2,50 meter. Skindets farve hvid til lys gul, øjnene skinner sølvblå.

Jagtmetode: Pürsch, fra båd, med hunde, anstand ved lokkemad (Licenser kun med jagtføring af Inuitter).

Jagtbar i: Canada (Nordvestlige territorier, kun med jagtføring af inuitter).

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser