Jagt på kæmpeskovsvin i den afrikanske regnskov
« Tilbage

Kæmpeskovsvin

Videnskabeligt navn: Hylochoerus meinertshageni

Underarter: Der anerkendes 3 underarter, der alle her beskrives under et.

Udbredelse: De vest- og centralafrikanske regnskove.

Levested: Tæt regnskov samt skovklædte bjergskråninger.

Beskrivelse: Mellemstort dyr der af udseende minder en del om et vildsvin. Kæmpeskovsvinet opnår en vægt på op til 275 kg og en højde på 100 cm målt over skuldrene. Hudfarven mørkebrun til sort med et tykt lag stride hår. I hovedet har den halvcirkelformede pladeagtige gevækster og tænder der minder om vortesvinets.

Jagtmetode: Pürsch eller anstand.

Jagtbar i: Cameroun, C.A.R, Ethiopien samt Tanzania.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser