Kortøret ræv | Denne ræv er udbredt i tropiske urskove
« Tilbage

Kortøret ræv

Videnskabeligt navn: Dusicyon microtis

Underarter: ingen

Udbredelse: Amazonasbækkenet i Brasilien, Peru, Colombia og Ecuador. Orinoko-Bækkenet in Venezuela og Colombia.

Levested: Tropisk urskov, i nærheden af vand.

Beskrivelse: Et ca. 9 Kg tung, sjakallignende rovdyr, mørkebrun til sort pels. Søger sin føde ved og i vandet.

Jagtmetoder: Tidligere med fælder, i dag totalfredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser