Få information om jagt på mårhund her
« Tilbage

Mårhund

Videnskabeligt navn: Nyctereutes procyonides

Underarter/Udbredelse: 3 Underarter: 1. Nyctereutes p. procyonides: Kina til Nordvietnam og Tongking. 2. Nyctereutes p. ussuriensis: Ussuri-Amur-regionen, Nordøstmongoliet, Manschuriet, indført til enkelte områder i Rusland (og Europa) 3. Nyctereutes p. viverrinis: Hondo, Schikoko og Kiushu (Japan)

Levested: Skovområder med god dækning, samt nærheden af sumpe og vand.

Beskrivelse: Rævestor, dog en smule mere kompakt, med et vaskebjørneagtigt hoved. Vægt, indtil 10 Kg. Længde uden hale (20 cm) knapt 80 cm, Skulderhøjde, op til 25 cm.

Jagtmetoder: Anstandsjagt (ved lokkemad), Tilfældigt bytter ved jagt på andre arter, fældefangst, med hunde.

Jagtbar i: Overalt i regionen