Malajbjørn | Læs om den lille karakteristiske bjørn
« Tilbage

Malajbjørn

Videnskabeligt navn: Helarctos malayanus

Underarter: ingen

Udbredelse: Sydlige Kina, Vietnam, Laos, Burma, Thailand, Kambodia, Malaysia, Sumatra, Borneo

Levested: Fugtige og tørre, stedsegrønne løvskove, men også klipperige områder.

Beskrivelse: Korthåret, sort og relativ lille bjørn med en hvid, ringformet aftegning på brystet. Ansigtet er lyst. Kropsvægt ca. 65 Kg, Skulderhøjde op til 70 cm, kropslængde uden hale (10 cm) op til 140 cm.

Jagtmetode: Pürschjagt, anstandsjagt eller jagt med hunde.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser