Vildtarten mara kan jages i Argentina | Læs mere
« Tilbage

Mara, Patagonian

Videnskabeligt navn: Dolichotis patagonum

Underarter: Ingen

Udbredelse: Argentina fra 28ºS til 50ºS

Levested: Maraen foretrækker habitater med buske, men kan også findes i åbne sletter, stepper, lavlandskove og græssede områder med ufrugtbar jord.

Beskrivelse: En relativt stor gnaver, der ligner en kanin, med særprægede lange ører og lange lemmer. Dens bagben er længere og mere muskuløse end forbenene. Den har små fødder, der ligner hove. Maraen har en kort næsten hårløs hale. Farven er grå, med en hvid rump, adskilt fra bagsiden med et sort område. Undersiden er hvid, mens dens sidern hage og front er orange. Kropslængden er 69-75cm og vægt er 8-16 kg.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Argentina