Fea's muntjak | Læs om denne sjældne muntjak her
« Tilbage

Muntjak, Fea

Videnskabeligt navn: Muntiacus feae

Underarter: Ingen

Udbredelse: Vestthailand, Yunnan (Kina).

Levested: Tætte skovområder med god undervækst.

Beskrivelse: Ingen beskrivelse tilgængelig.

Jagtmetode: Indfødte: Netfangst og brug af hunde.

Jagtbar i: Generelt beskyttet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser