Den afrikanske ørkenlos | Få information om jagt her
« Tilbage

Ørkenlos, Caracal (Afrika)

Videnskabeligt navn: Profelis caracal

Underarter: Findes i en række geografiske underarter, der her beskrives under et.

Udbredelse: Findes spredt over det meste af Afrika med undtagelse af de central- og vestafrikanske stater.

Levested: Bush, semi-ørken og ørken ofte i nærheden af klipper.

Beskrivelse: Middelstort dyr af kattefamilien, der i udseende minder meget om en los. Caracalen kan veje op til 25 kg og opnå en skulderhøjde på 50 cm. Skindet er brunt med sorte aftegninger på ørerne. Yderligere har den forlænget hårvækst på ørespidserne. Caracalen har mellemlang hale.

Jagtmetode: Pürsch, anstand eller jagt fra skjul.

Jagtbar i: De fleste lande med trofæjagt i Afrika.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser