Få information om den europæiske davidshjort her
« Tilbage

Pere David-Hjort/Davidshjort (Europa)

Videnskabeligt navn: Elaphyrus davidianus

Underarter: Ingen

Udbredelse: England (indført fra Kina).

Levested: Sumpe, moser gerne med højt græs og lange siv.

Beskrivelse: Stor hjorteart, der opnår en skulderhøjde på op til 125 cm og en vægt på 250 - 300 kg. Pelsen er gråbrun både sommer og vinter. Vinterpelsen er noget tykkere end sommer pelsen. Geviret er usystematisk forgrenet med mange sprosser.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: I England (Arten uddøde i Kina under Bokseropstanden, da dens udbredelse var begrænset til en dyrehave i Beijing. Pere David hjorten blev opdaget i 1865 af den franske missionær Arman David. De første eksemplarer kom til England i1898).

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser