Sydamerikansk davidshjort | Jagt muligt i Argentina
« Tilbage

Pere David-Hjort/Davidshjort (Sydamerika)

Videnskabeligt navn: Elaphurus davidianus

Underarter: ingen

Udbredelse: Neuquen-provinsen (Argentina).

Levested: Sumpe og vådområder med siv og højt græs.

Beskrivelse: Stor hjorteart med en kropsvægt på indtil 300 Kg og en skulderhøjde på 1,25 meter. Grundfarven er gråbrun hele året. Geviret er kraftigt og uregelmæssigt. Efter rosenstokken deler geviret sig i to meget lange stænger hvor der kun er sprosser på den forreste.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Ranches

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser