Peruviansk Huemul | Få information om arten her
« Tilbage

Peruviansk Huemul

Videnskabeligt navn: Hippocamelus antisensis

Underarter: ingen

Udbredelse: Syd- og Centralperu, Tarapaca-provinsen (Chile), østlige Andes i Bolivias, nord for Tucuman (Argentina).

Levested: Højalpine enge.

Beskrivelse: Middelstor hjort med gaffelgevir. Kropsvægt indtil 55 Kg, kropslængde uden hale (11 cm) indtil 1,50 meter, skulderhøjde indtil 75 cm, brunlig pels, hvidligt spejl.

Jagtmetoder: Totalfredet.