Læs om Alfredshjorten som er endemisk til Filippinerne
« Tilbage

Pinz-Alfreds-Hjort/Alfreds Hjort

Videnskabeligt navn: Cervus alfredi

Underarter: Ingen

Udbredelse: Visayas-Øerne

Levested: åbne skovlandskaber og skove, men også græsrige egne.

Beskrivelse: Ukendt

Jagtmetode: Tidligere Pürschjagt, i dag fredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser