Læs om mulighederne for jagt på Reeves Muntjak her
« Tilbage

Muntjak, Reeves

Videnskabeligt navn: Muntiacus reevesi

Underarter: Ingen.

Udbredelse: England (Indført fra Kina).

Levested: Tæt underskov.

Beskrivelse: Mindre hjorteart, der opnår en skulderhøjde på op til 45 cm og en vægt på 8 - 12 kg.Farven på pelsen er forskellig fra sommer til vinter. Sommerpelsen der er tynd i hårlaget er smuk rødbrun mens den tykke vinterpels er gråbrun. Muntjacen har gule og sorte aftegninger i hovedet. Opsatsen der sidder for enden af de lange og behårede rosenstokke er kort og afsluttes ofte med at kroge bagover. En øjensprosse kan forekomme. Muntjacken har desuden lange hjørnetænder.

Jagtmetode: Pürsch eller anstand.

Jagtbar i: England.