Sandræv | Få information om jagt på denne lille ræv
« Tilbage

Sandræv

Videnskabeligt navn: Vulpes rueppeli

Underarter: 6 underarter er beskrevet, men geografisk hersker der tvivl om afgrænsningen.

Udbredelse: Irak, Iran, Vestafganistan, Vestpakistan.

Levested: Åbne skove og stepper i højder op til 1.500 meter.

Beskrivelse: Relativt lille ræv, op til 4,5 Kg kropsvægt og en længde uden hale (40 cm) knapt 50 cm, samt en skulderhøjde indtil 35 cm. Rødlig pels, hvid halespids og relativt store ører.

Jagtmetoder: Med hund og fældefangst.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser