Bairds Tapir | Få information om det specielle dyr her
« Tilbage

Bairds Tapir

Videnskabeligt navn: Tapirus bairdii

Underarter: ingen.

Udbredelse: Mellemamerika, mod syd til Mexico over de centralamerikanske stater til Ecuador og Colombia.

Levested: Sumpede og bjergrige skove.

Beskrivelse: Typisk tapirudseende med snabelagtig overhængende næse og overlæbe. Farven er gråbrun med lyst bryst og hvid rand langs ørerne. Den største af de tre amerikanske tapirer.

Jagtbar i: Totalfredet. Washingtonkonventionens liste I.