Bengal-ræv | Få oplysninger om Bengal-ræven her
« Tilbage

Bengal-ræv

Videnskabeligt navn: Vulpes bengalensis

Underarter: ingen

Udbredelse: I regionen, udbredt i Pakistan og Østafghanistan. På det indiske subkontinent, fra Himalaya og Vestlige Pakistan til sydspidsen af Indien.

Levested: Halvtørre områder, åbne skove og stepper. Færdes i højder op til ca. 1.500 meter.

Beskrivelse: Ræveagtig med en vægt på indtil 4 Kg, samt en længde uden hale (35 cm) op til 60 cm og en skulderhøjde på knapt 30 cm.

Jagtmetoder: Ørnejagt og tilfældigt bytte ved jagt på andre arter, fældejagt og jagt med hunde.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser