Anoa bøffelen | Lille bøffel som lever i regnskoven
« Tilbage

Bøffel, Anoa

Videnskabeligt navn: Bubalus depressicornis

Underarter: Ingen

Udbredelse: Nord-Celebes og den østlige landtange.

Levested: Tæt skov, bambusskove, rørskove, åbnet græsland med adgang til vand.

Beskrivelse: Gulbrun relativ lille vildokse med bagudbøjede og relativt korte horn. Vægt, op til 300 Kg, Skulderhøjde, indtil 90 centimeter, Kropslængde uden hale (30 cm) 180 cm.

Jagtmetode: Totalfredet