Bøffel, Western Savannah
« Tilbage

Bøffel, Western Savannah

Videnskabeligt navn: Syncerus caffer aequinoctalis

Underarter: En underart af den afrikanske bøffel, også kendt som den central-afrikanske bøffel

Udbredelse: Vest/central Afrika

Levested: Områder med savanne og skov

Beskrivelse: Stort, muskuløs kvæg som kan opnå en vægt på over 700kg og en længde på 340cm, med en skulderhøjde på over 150cm. En flok af denne type bøffel indeholder bøfler med forskelligt udseende fra sorte eksemplarer med god spredning af horn til rødlige eksemplarer med horn der er fejet tilbage.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Burkina Faso