Tag til Sydafrika på jagt efter en Cape Grysbuck
« Tilbage

Cape Grysbuck

Videnskabeligt navn: Raphicerus melanotis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Sydafrika.

Levested: Tæt bush og høje græsbevoksninger.

Beskrivelse: Lille antilope med en vægt på 8 - 12 kg og en skulderhøjde, der normalt ikke overstiger 50 cm. Grysbucken er gråbrun med hvide aftegninger over øjnene og under halsen. Hornene, der er meget små, er sorte med små tværgående riller.

Jagtmetode: Pürsch, lokkekald eller walking-up med haglbøsse.

Jagtbar i: Sydafrika.