Jagt på dåhjort i Oceanien | Du får din info her
« Tilbage

Dåhjort (Oceanien)

Videnskabeligt navn: Cervus dama

Underarter: Ingen

Udbredelse: Blev i tidsrummet mellem 1864 og 1900 indført til New Zealands nord- og sydø fra England. Fra 1850 indførtes arten fra England til Tasmanien, Queensland, New South Wales og Gippsland.

Levested: Parklandskaber, skove og åbent kulturlandskab.

Beskrivelse: Middelstor hjort med en kropsvægt indtil 170 Kg. Skulderhøjde indtil 140 cm. Sommerpelsen er rødbrun med lyse pletter, undersiden er hvid og har en relativt lang hale. Farvevarianter: sort, hvid, mørkebrun og lysebrun. Geviret har normalt to sprosser på hver stang der ender i en skovl med talrige takker.

Jagtmetode: Pürschjagt, anstandsjagt.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser