Red-flanked duiker | Få information om jagten her
« Tilbage

Duiker, Red-flanked

Videnskabeligt navn: Cefalophus rufilatus

Underarter: Ingen.

Udbredelse: De fleste vest- og midtafrikanske stater fra Senegal til Vestsudan.

Levested: Skovkanter og kratbevoksninger.

Beskrivelse: Lille rødbrun antilope med en kropsvægt på ca. 10 kg. og en skulderhøjde på 30 - 40 cm. Har som en del af duikerarterne en karakteristisk hårtot mellem hornene.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Cameroun og CAR.