Rød dykkerantilope | Jagt på den afrikanske østkyst
« Tilbage

Duiker, Red/Rød dykkerantilope

Videnskabeligt navn: Cephalophus natalensis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Udbredelsesområdet for denne art følger et bredt bælte langs den afrikanske østkyst fra Somalia i nord til Natal i Sydafrika i syd.

Levested: Foretrækker tætte skovbevoksninger men findes også i visse områder i bush.

Beskrivelse: Lille rødbrun antilope med en kropsvægt på ca. 10 - 15 kg. og en skulderhøjde på 30 - 40 cm. Har som en del af duikerarterne en karakteristisk hårtot mellem hornene.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Tanzania, Mozambique og Sydafrika.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser