White-bellied duiker | Tag på jagt i Cameroun
« Tilbage

Duiker, White-bellied/Gabon Duiker

Videnskabeligt navn: Cephalophus leucogaster

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Cameroun, Gabon, Congo (Brazzaville), Congo (Zaire) og Uganda.

Levested: Tæt Skovbevoksning.

Beskrivelse: Lille rødbrun antilope med en kropsvægt på ca. 15 kg. og en skulderhøjde på 40 - 50 cm. Har langs ryggen en sort afmærkning. Den har som en del af duikerarterne en karakteristisk hårtot mellem hornene. Desuden kendetegnes denne art ved at have hvidt bugskind.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Cameroun.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser