Yellow-backed duiker | Den største af sin slags
« Tilbage

Duiker, Yellow-backed

Videnskabeligt navn: Cephalophua sylvicultor

Underarter: Ingen.

Udbredelse: De vestafrikanske lande samt Cameroun, C.A.R, Congo (Zaire), Angola og Zambia.

Levested: Regnskov.

Beskrivelse: Mindre antilope (det største medlem af duiker familien) med en vægt på op til 70 kg og en højde målt over skuldrene på 75 cm. Farven er sort med grå og brune aftegninger i hovedet. På ryg og bagparti har den forlænget hårvækst, hvor hårlaget antager en gullig farve.

Jagtmetode: Normalt anstand og pürsch men kan som en del andre duiker arter jages ved, at man lokker dem ind på skudhold ved at efterligne et mindre dyrs dødsskrig.

Jagtbar i: Cameroun, C.A.R, Zambia.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser