Jagt på black-faced Impala | Læs om vildtarten her
« Tilbage

Impala, black-faced

Videnskabeligt navn: Aepyceros melampus petersi

Underarter: En af to anerkendte underarter af impalaen, den anden er common impala (A. m. melampus)

Udbredelse: Det nordvestlige Namibia og sydvestlige Angola.

Levested: Holder til i skovområder, da den foretrækker skygge. Kan findes i overgangsområder mellem skov og savanne. Altid tæt på vand.

Beskrivelse: En slank, mellemstor antilope. Den har rødbrunlig ryg, brun på sider og en hvid underside. Den kendes på en mørk stribe på hver side af næsen, der løber op over øjnene, før den udtyndes ved panden. Det har også store, sorte, spidse ører og en 30% længere hale end den common impala. Den er også betydeligt større end den common impala. Den kan måle 92 cm ved skulderen og en maksimal vægt på 76 kg. Hannerne har lyreformede horn op til 92 cm i længden. Hunnerne er mindre og har ingen horn.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Namibia

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser