Læs om den indiske tapir som lever i Thailand og Sumatra
« Tilbage

Indisk tapir

Videnskabeligt navn: Tapirus indicus

Underarter: ingen

Udbredelse: Thailand, Sumatra.

Levested: Tæt urregnskov og sumpe.

Beskrivelse: Tapir med gråbrun grundfarve. På midten af kroppen til bagenden, overgang til gråhvid farve. Kropsvægt op til 300 Kg, Kropslængde uden hale (10 cm) op til 250 cm og skulderhøjde på godt 1 meter.

Jagtmetode: Generelt totalfredet. På Washingtonkonventionens liste 1. Indførelsestilladelse til DK gives normalt ikke.