Det ekstremt sjældne Java næsehorn | Få info her
« Tilbage

Java Næsehorn

Videnskabeligt navn: Rhinoceros sondaicus

Underarter: Ingen

Udbredelse: Vestlige Java, Laos på grænsen til Kambodia, i grænseområdet mellem Thailand/Burma.

Levested: Tropisk urregnskov, tørre løvskove og sumpe.

Beskrivelse: Af de 3 asiatiske næsehorn ligger denne art størrelsesmæssigt i midten. Kropsvægten er på op til 1.400 Kg, med en Kropslængde uden hale(60 cm) op til 310 cm, samt en skulderhøjde på 150 cm.

Jagtbar i: Er i hele udbredelsesområdet ubetinget totalfredet.