Lesser Kudu | "Lillebror" til greater kudu | Jagtinfo her
« Tilbage

Kudu, Lesser

Videnskabeligt navn: Tragelaphus imberbis

Underarter: Tragelaphus i. australis

Udbredelse: Ethiopien, Somalia, Uganda, Tanzania og Kenya.

Levested: Tæt bush

Beskrivelse: Udseende er som greater kudu men med en højde på 100 cm og en vægt på 90 - 100 kg. Lesser kudu har dog flere tværstriber end sin store fætter (greater kudu ca. 7, lesser ca. 9).

Jagtmetode: Anstand og sporjagt med trackere.

Jagtbar i: Ethiopien og Tanzania.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser