Den europæiske los | Læs om jagt på denne udbredte kat
« Tilbage

Los (Europa)

Videnskabeligt navn: Lynx lynx

Underarter: Lynx l. carpathia Lynx l. pardia Lynx l. balcanica

Udbredelse: Skandinavien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Spanien, Portugal, Grækenland, Polen samt de fleste Østlande.

Levested: Store skovområder ofte i forbindelse med bjerge.

Beskrivelse: Mellemstort dyr med kraftig krop og lange kraftige ben. Hovedet er kraftigt, rundt og kort med korte spidse ører.. Lossen har forlænget hårvækst på kinder og ørespidser. Halen er stump.

Jagtmetode: Anstand, jagt med hund eller jagt over lokkemad.

Jagtbar i: Rusland.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser