Malai Zibetkat | Info om den lille kat fra fjernøsten
« Tilbage

Malai Zibetkat

Videnskabeligt navn: Viverra tangalunga

Underarter: ingen

Udbredelse: Malaysia, Sumatra, Borneo, Sulawesi (Celebes), Ambon og Fillipinerne.

Levested: Fugtig savanne og skovområder.

Beskrivelse: Lille Zibetkat med en kropsvægt på godt 4 kg. Kropslængde uden hale(32 cm) knapt 70 cm.

Jagtmetode: Med hunde og fældefangst.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser