Frynseøret Oryx | Læs om jagt på denne antilope her
« Tilbage

Oryx, Frynse-øret

Videnskabeligt navn: Oryx g callotis

Underarter: Frynse-øret oryx er en underart af den almindelige oryx (oryx gazella).

Udbredelse: Den nordlige del af Tanzania samt den sydlige del af Kenya.

Levested: Åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Stor antilope (180-200 kg.) med kompakt krop. Farven er grå-beige med de for oryxantiloper så kendte sorte aftegninger langs bugen og i hovedet. Yderligere kendetegnes den ved at have børsteagtige hårvækster på ørespidserne.

Jagtmetode: Pürsch.

Jagtbar i: Tanzania

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser