Pustelsvin | Læs om jagt på dette store vildsvin her
« Tilbage

Pustelsvin

Videnskabeligt navn: Sus verrucosus

Underarter: Nogle forskere mener at Pustelsvinet er en underart af Bartesvinet. 2 Underarter: 1. Sus v. verrucosus: Java. 2. Sus v. celebensis: Celebes, Borneo og omkringliggende øer.

Levested: Tropisk primær- og sekundær regnskov. Ofte at finde nær kokospalmer, hvor svinene knækker og æder de nedfaldne kokosnødder.

Beskrivelse: Stort vilsvin, med en vægt på op til 185 kg. Sort til gråbrun pels, og ornen udvikler lange hjørnetænder. Siden af underkæben, er besat med lange stride børster.

Jagtmetode: Pürschjagt, drivjagt med hunde.

Jagtbar i: I udbredelsesområdet

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser