Information om jagt på den lille Redfronted Gazelle
« Tilbage

Red-Fronted Gazlle

Videnskabeligt navn: Gazella rufifrons

Underarter: Gazella tiloruna, Gazella kanuri.

Udbredelse: Lever i spredte smågrupper fra Senegal i vest til Etiopien i øst.

Levested: Åben bush, semi-ørken og ørken.

Beskrivelse: Lille gazelle med smuk rødbrun pels. Red- Fronted gazelle vejer 25 - 35 kg og måler 70 - 80 cm over skuldrene.

Jagtmetode: Pürsch

Jagtbar i: Sudan og Chad.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser