Royal antilope | Info om den meget lille antilope her
« Tilbage

Royal Antelope

Videnskabeligt navn: Neotragus pygmaeus

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Liberia, Sierra Leone, Ivory Coast.

Levested: Tæt regnskov.

Beskrivelse: Meget lille antilope (det mindste stykke klovbærende vildt i Afrika) med en vægt på ca. 2,5 kg og en højde der ikke overstiger 30 cm. Royal Antelope er rødbrun med lidt hvide aftegninger i hovedet og under hagen. Hornene er meget små, sorte og nærmest kræmmerhusformede.

Jagtmetode: Pürsch, anstand. Jages for det meste med hagl.

Jagtbar i: Er ikke jagtbar i øjeblikket. Når der forhåbentligt snart opstår fred i Liberia, vil den muligvis kunne jages der igen.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser