Læs om jagt på rusa hjorten fra Fjernøsten her
« Tilbage

Rusahjort

Videnskabeligt navn: Cervus timorensis

Underarter: 6 Underarter: 1. Cervus t. timorensis: Timor . 2. Cervus t. moluccensis: Molukkerne. 3. Cervust. macassaricus: Celebes og omkringliggende øer. 4. Cervus t. djonga: Muna- og Buron-øerne. 5. Cervust. floresiensis: Flores, Lombok, Komodo og omkringliggende øer. 6. Cervus t. russa: Java, Bali, (indført fra Mauritius).

Levested: Åbne skovegne, samt græsrige plateauer.

Beskrivelse: Stor hjorteart med en kropsvægt på op til 200 kg med en skulderhøjde på 200 cm. Pelsen er mørkebrun og geviret er sammenlignligt med axishjortens, blot med en kortere øjensprosse.

Jagtmetode: Pürschjagt, drivjagt med drivere.

Jagtbar i: Kan jages alle steder hvor den er indført. Ingen specifikke fredningsbestemmelser.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser