Silverbacked Jackal / Sjakal | Få information om jagt her
« Tilbage

Sjakal, Skaberaksjakal/Black-backed Jackal

Videnskabeligt navn: Canis mesomelas

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Sydafrika, Namibia og Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Tanzania, Kenya, Uganda, Somalia og Ethiopien.

Levested: Åben bush og græssletter.

Beskrivelse: Mindre rævelignende dyr der vejer op til 10 kg og måler 45 cm over skuldrene. Pelsfarven er gulbrun i hovedet, på halsen,på forben og bagben samt ned langs siderne. Nakken, ryggen og halen er nærmest sølvgrå med en sort stribe der afgrænser det grå område.

Jagtmetode: Pürsch eller anstand ved et ådsel. Nedlægges ofte i forbindelse med løve- og leopardjagt eller blot som sidegevinst i forbindelse med antilopejagt.

Jagtbar i: Samtlige lande i Afrika med trofæjagt med undtagelse af Zambia og de vestafrikanske stater.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser