Få information om den smukke sneleopard her
« Tilbage

Sneleopard

Videnskabeligt navn: Panthera uncia uncia

Underarter: Ingen

Udbredelse: Fra det vestlige Himalaya til Pakistan og Afghanistan, Nordindien, Nepal, Sikkim, Kashmir, Bhutan, Tienshan, Pamirområdet, Tibet, Sichuan, Gansu, (Kina).

Levested: Højalpine områder mellem trægrænsen og snegrænsen.

Beskrivelse: Hvidgul pels med mørkebrune ringformede pletter. Halen er meget kraftig.: Vægt, indtil 40 kg, ved en kropslængde på 1,25 meter uden hale (1,05 Meter) og en skulderhøjde 55 cm.

Jagtmetoder: Pürsch, ved lokkemad eller med hunde.

Jagtbar i: EU-fredningsbestemmelser L 61 af 3.3.´97 (CITES): beskyttelsesstatus A Washingtonkoventionens liste 1 Indførselstilladelse til DK gives ikke.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser