Info om det lille og flygtige Sumatra næsehorn her
« Tilbage

Næsehorn, Sumatra

Videnskabeligt navn: Dicerorhinus sumateaensis

Underarter: ingen

Udbredelse: Små isolerede populationer i Assam, Burma, Thailand, Laos, Vietnam, Kambodia, Malaysia, Sumatra, Borneo, Indien og Bangladesh.

Levested: Tropisk urregnskov, tørre løvskove og sumpe.

Beskrivelse: Arten har to horn, hvor det bageste er relativt svagt udviklet. Arten er den mindste af alle næsehorn, med en maksimal kropsvægt på op til 800 kg, længde på 315cm uden hale(40cm), samt en skulderhøjde på op til 140 cm.

Jagtbar i: Er i alle udbredelsesområder ubetinget totalfredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser