Læs om jagt på den sydafrikanske springhare her
« Tilbage

Sydafrikansk Springhare

Videnskabeligt navn: Pedetes capensis

Underarter: Ingen anerkendte

Udbredelse: Sydlige Afrika

Levested: Åbne, tørre områder, mest i sandområder.

Beskrivelse: En stor gnaver, næsten kænguruagtig i udseende. Farven kan variere fra rødbrun til lysegrå, halen har en sort spids. Kropslængde 36-45cm plus en lang hale på 36-47 cm i længden.

Jagtmetode: Nattejagt eller hvis chancen byder sig

Jagtbar i: Sydafrika