Tamarau | Få alt den information du skal bruge her
« Tilbage

Tamarau

Videnskabeligt navn: Bubalus mindorensis

Underarter: Ingen

Udbredelse: Filippinerne: Mt. Iglet, Mt. Baco, Mt. Calavita og Sablayon.

Levested: Tæt skov, bambusskove, rørskove, åbnet græsland med adgang til vand.

Beskrivelse: Relativt lille vildokse med en Kropsvægt indtil 300 Kg. Kropslængde uden hale (30 cm) indtil 180 cm.

Jagtmetode: Fredet.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser