Tapir | Få information om denne art her
« Tilbage

Tapir

Videnskabeligt navn: Tapirus terrestris

Underarter: ingen

Udbredelse: Colombia, Venezuela, Brasilien sydligt til Paraguay og Nordøstargentina.

Levested: Sumpede og bjergtropeskove.

Beskrivelse: I sin helhed som Bairds Tapir, en anelse mere rødlig i farven og lidt kortere pels. Kropslængde indtil 2 Meter, skulderhøjde ca. 1 Meter, halelængde 10 cm.

Jagtmetoder: Bestanden er truet, generelt fredet. Washingtonkonventionens liste II, C1.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser