Tibetansk Sandræv | Få information om art og jagt her
« Tilbage

Tibettansk sandræv

Videnskabeligt navn: Vulpes ferrilata

Underarter: Ingen. Muligvis nært slægtskab med Korsacræv.

Udbredelse: Xizang (Tibet) Kina og Nepal.

Levested: Højtbeliggende stepper mellem 400 og 5.000 meter.

Beskrivelse: Middelstor ræv med en vægt på indtil 6 Kg. Længde uden hale (30 cm) indtil 70 cm og en skulderhøjde indtil 30 cm.

Jagtmetoder: Med hunde, fældefangst, ørnejagt.