Østkaukasisk tur / Dagestan tur | Info om art og jagt
« Tilbage

Tur, Østkaukasisk/Dagestan Tur

Videnskabeligt navn: Capra cylindricornis

Underarter: Ingen.

Udbredelse: Centrale og øst-Kaukasiske bjergkæde.

Levested: Højalpine regioner over trægrænsen om sommeren, om vinteren trækker den længere ned.

Beskrivelse: En indtil 100 Kg tung stenbuk med rødbrun til grå pels og karakteristiske horn.(som pyrenæisk stenbuk): Bøjer bagud i en stor bue. Enderne drejer en smule udad. Kropslængde uden hale (15 cm) indtil 1,40 meter, ved en skulderhøjde på indtil 1 meter.

Jagtmetode: Pürschjagt, jagt til hest.

Jagtbar i: Østkaukasus og Azerbadjan. Ingen specielle artsbeskyttelsesregler.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser