Vestkaukasisk tur | Få info om jagt på denne stenbuk
« Tilbage

Tur, Vestkaukasisk

Videnskabeligt navn: Capra caucasica

Underarter: Ingen, men meget nært beslægtet med øst-kaukasisk tur.

Udbredelse: Vestkauksus.

Levested: Højalpine regioner over trægrænsen om sommeren, om vinteren trækker den længere ned.

Beskrivelse: En indtil 100 Kg tung Stenbuk med gullig pels og alpestenbuk agtige horn (se Europa)  Kropslængde uden hale (15 cm) indtil 1,40 meter ved en skulderhøjde på indtil 1 meter.

Jagtmetoder: Pürschjagt eller på hesteryg.

Jagtbar i: Vestkaukasus Ingen specielle artsbeskyttelsesregler.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser