Ulv (Oceanien)
« Tilbage

Ulv (Oceanien)

Videnskabeligt navn: Canis lupus

Underarter: Af 7 underarter findes 1 i den indopacifiske region: Indisk Ulv (Canis l. pallipes)

Udbredelse: Vestlige Indien, Punjab og Sind.

Levested: Åbent skovland, tundra, større skovarealer og bjergskov

Beskrivelse: Ulven minder om en meget stor Schäferhund og opnår en vægt på 90 Kilo, skulderhøjde på 100 cm, samt en kropslængde uden hale på 160 cm. Fodaftrykket er i sammenligning med hundens, smallere, men i reglen større. Ørene er altid oprejste. Farven er grå til gråbrun, til tider rødbrun i sommerpels.

Jagtmetode: Pürsch, anstand ved lokkemad, Lapjagt eller drivjagt.

Jagtbar i: Er på Washington konventionens liste 1, for populationer i Bhutan, Indien, Nepal og Pakistan. Ind- og udførselstilladelse er nødvendigt. Øvrige populationer er at finde på liste 2.

Tilbud på jagtrejser

Gør som 1000-vis af andre jægere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få rejsetilbud samt jagtrelaterede nyheder direkte i din indbakke

  • Gode tilbud på jagtrejser
  • Info om jagt i udlandet
  • Ekslusive afbudsrejser